Mijn blog

“Ik maak moderne en professionele websites voor bedrijven, verenigingen en particulieren tegen een faire vaste prijs.

In mijn blog leg ik een aantal mogelijkheden uit. Via de zoekfunctie kun je de meeste onderwerpen eenvoudig terugvinden.

Daarnaast ben ik natuurlijk altijd bereikbaar via mail voor specifieke vragen."

Mattheus van Zanten

mbp screen
websites-blog

Je eigen website

Elke website die ik maak is responsive. Dat houdt in dat de website niet alleen uitstekend functioneert op computers en laptops, maar ook zeer goed werkt op smartphones en tablets. Dit is belangrijk omdat tegenwoordig een zeer groot deel van het internetverkeer via deze apparaten gaat.

Maar er is meer, wat denk je van:

  • CMS (Content Management System) > zodat jij zelf tekst, foto's en filmpjes op je eigen website kunt plaatsen.
  • Chatbot > Altijd al een handige chatbot willen hebben; ik bied een handige chatbot zonder maandelijkse kosten! Een chatbot kan 24 per dag, 7 dagen per week de bezoekers van jouw website te woord staan.
  • Ticketsysteem > wil je online tickets verkopen voor jouw evenement, ik bied een eigen ticketverkoop systeem op je eigen website zodat jezelf zonder tussenkomst van derden je tickets kunt verkopen!
  • BLOG > Je eigen verhaal. Jouw eigen foto's, video's... je kunt het zo gek niet bedenken, Een blog is daar superhandig voor. Eventueel voorzien van van share-buttons naar diverse populaire Social Media platforms.
  • en nog veel meer!!

Meer weten? Mail mij: info@mattheusvanzanten.nl

Vorige post
4 / 5
Volgende post

Official business

M-art24/7 bookingsMelrose

Volg mij